Monday, January 12, 2015



I disse nyttårstider har lederne i øvre sektor av Bikkjestykketposten bestemt seg for at i år er året vi lager en nyhetskavalkade, med oversiktlige oversikter over nyhetsåret vi så valse forbi oss i særdeles høy fart. Vi er, som mange vet, en relativt ung kilde til pålitelige nyheter, og vil derfor by på et ganske innskrenket verdensbilde. Såpass innskrenket at vi bare tar for oss de viktige hendelsene som har vært med på å forme Bikkjestykket i løpet av det vidunderlige året som gikk.
Vi vil også meddele at vårt tidregning startet i september, og vi vil derfor kun ta for oss sakene som tok sted etter dette.


September 2014
I disse triste dager har Bikkjestykketposten, som en hyggelig gest, valgt å følge den franske revolusjonkalender, som tilfeldig-/heldigvis starter 5. oktober. Dette for å hedre ofrene som på brutalt vis ble massakrert i Frankrike forrige uke. Bikkjestykketposten postet sitt aller første innlegg 22. oktober, da i henhold til den gregorianske kalender, men det var ikke før dag 2 i den franske revolusjonskalender vi offisielt startet med et pang. Svært hensiktsmessig.
Annet enn dette var det labert på nyhetsfronten.


Oktober 2014
Etter noen måneder i førersetet, fikk vi vårt første internasjonale scoop. Våre venner i øst fikk falske forhåpninger om at noe spennende kom til å skje i deres fedreland, men til som sagt: forhåpningene var falske. Den russiske invasjonen forble med ryktene, og tredje verdenskrig har, til vår fortvilelse, ikke brutt ut. Enda.
Vi ble, mildt sagt, kompansert opp for krig da vi dro til Polen og Tyskland og fikk hat, rasisme og ulekker oppførsel trykket på oss, intravenøst.
Uken etter hjemkomst fødte vi vår første spalte, Remembering History w/ Bikkjestykketposten, som fikk flotte tilbakemeldinger og skarpe kritikker.


November 2014
November startet så godt. BSPosten mottok utallige meldinger i innboksen vedrørende uklarhet ved Bikkjestykkets grenser. Til slutt ga vi etter for folkets flerfoldige bønner, og avlet et presist kart over selveste Bikkjestykket. Dette ble ikke tatt godt imot av de vemmelige Austad-patriotene. Etter et aldri så lite naturlig avbrekk, sponset vi i det som nå er tidenes fiasko. Kenneth Liban Ruuds liv Marienlyst Waal of Fame ble omtalt i positive ordlag, men støtten til tross, Kenneth levde ikke opp til forventningene, og blir nå spyttet på.
Desember 2014
Sykdom og lite inspirasjon gjorde at det gikk til streik i Bikkjstykkets lokaler. Hvilket betyr naturlig nok at vi er bundet av lov til å ikke skrive noe om denne perioden. Bikkjestykketposten beklager.


Vi vil gjerne bruke anledningen til å takke for det fantastiske året som gikk. Naturligvis må vi, for formalitetens skyld, takke alle dere for vidunderlig virituelt oppmøte. Samtlige redaksjonsmedlemmer krysser fingrene, og håper på et nytt strålende år.

No comments:

Post a Comment