Monday, September 22, 2014

It’s a trap!
Bikkjestykket park, tirsdag. Denne småstygge fella av en grop ble observert på den nord-østlige siden av Lake Piece of Bikkj.
En klassisk gropfelle
En gjemt felle, av den grufulle og utspekulerte typen gropfelle, var på genialt vis tilslørt i den nord-østlige kanten av Bikkjestykkets stolthet Lake Piece of Bikkj. Fella var omlag 20 centimeter i diameter, som tilsvarer hele ti centimeter i radius. Noe som igjen mener at et helt fotblad får plass i uthulingen. Gropa målte i tillegg spenstige 20 centimeter i dybde!

Kattefanger?
Det spekuleres nå i om fella var laget med tanke på katter, og på hvilken måte disse elsk/hat dyrene på mest økonomisk måte kan fanges. "En absurd tanke!" mente en forbipasserende sjel, mens en annen luftet tanken om at det kanskje var i overkant mange katter på Bikkjestykket.

Andre konspirasjoner og funderinger har ytret at de tror fella er et spor av ivrige smågutter fra nabolaget, og det er nettopp denne forklaringen som virker mest troverdig. Kanskje er dette bare én av få slike feller der ute, så Bikkjestykketposten oppfordrer alle til å se seg for når de er på tur i Bikkjestykket og omegn.

av Henrik Sætrang, 22.09.2014

No comments:

Post a Comment