Monday, October 27, 2014

Stol veltet på Bikkjestykket - befolkningen forferdet
Torsdag kveld, norsk tid, ble denne kantrede stolen observert i dårlig forfatning bak Marienlysts ruvende stolthet, Marienlyst skole. Stolen har trolig stått oppreist i løpet av uken, men i følge tips fra ‘Stykkets innbyggere har stolen ligget i på uriktig vis i et svært omfattende stykke tid, noe mange, inkludert redaksjonen, finner svært urovekkende og intet mindre enn trist. I tillegg til disse tragiske nyhetene har vi i senere tid også fått vite at stolen nå har blitt kastet.

Stolen ble i sin tid utlevert av Ikea, og har antakeligvis blitt bygget for hånd, da den svenske møbelgiganten på mange måter har gjort nettopp dette til sitt kjennetegn. Sammen med innviklede bruksanvisninger og forvirrende lagerbygninger har Ikea også navn på sine produkter. I dag har Bikkjestykkepostens dyptgravende journalister muligheten til å komme med navnet på den uheldige stolen som så sin skjebne så altfor tidlig. Navnet var Kasander, og kullet var 2006.



Når det kommer til hvem som begikk denne makabre synden, er både BSPD (Bikkjestykket Police Department) og alles hovedkilde til vanntett og sprengsikker informasjon i hverdagen, Bikkjestykketposten, sporløse og tildels på jordet. Av den grunn ber vi så høflig om innspill og eventuelle tips fra publikum om noe vaker.


Russisk invasjon
I disse dager kan ingen føle seg trygg. Tvert imot, faktisk. Selv ikke en uskyldig, liten skjærgård utenfor verdens kjedeligste hovedstad, Stockholm, får være i fred. Det var nemlig våre venner i Aftonbladet som for en drøy uke siden meldte at facistene i øst, Russland, spionerte på svenskene fra en ubåt. En lang ubåtjakt senere, står nå står nå alt fra sølepytter, til verdenshav i fare for å bli invadert av russiske undervannsfartøy.


Fortvil ikke, Bikkjestykketposten har nemlig undersøkt vår egen dam, Lake Piece of Bikkj, etter mange urovekkende tips. Heldigvis er resultatet betryggende. Vi har nemlig funnet like mange ubåter som det svenske forsvaret har prestert, noe som er nokså imponerende mannskap og utstyr tatt i betraktning. Ubåtene i den svenske skjærgården og i Lake Piece of Bikkj er og forblir et mysterium, men hvis du fortsatt er dypt fascinert av framkomstmidler under vann, kan du  kose deg med dette spillet, utviklet av våre kolleger i VG.


http://www.vg.no/nyheter/utenriks/nytt-spill-hjelp-svenskene-aa-finne-ubaaten/a/23322321/


av Henrik Tjomsland og Noah Olaussen Sætrang

No comments:

Post a Comment